BISTRO 29

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1287 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bistro 29. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2024 om 22:17 Kwaliteit was goed alleen iets aan de koude kant. Vriendelijke bezorger, Bezorging was wel later dan gepland, meer dan een uur. Black steak was heerlijk, salade 1 bak voldoende aan met 2 personen. Heerlijk gegeten.
13 mei 2024 om 21:10 Broodje pulled pork besteld. Echt het lekkerste broodje wat ik ooit heb gegeten.
11 mei 2024 om 19:43 Geweldig! Bestelling gebracht door een heel vriendelijke meneer en de schnitzels waren érg lekker. Zoals ik eigenlijk gewend ben van jullie!
11 mei 2024 om 19:16 Kwaliteit was goed alleen aan de koude kant. Bezorging was half uur later dan gepland
11 mei 2024 om 18:44 Altijd lekker vooral veggie burrito
11 mei 2024 om 11:25 Beste Mac and cheese ever
27 apr 2024 om 22:34 Het eten was prima, maar al wel wat aan de koude kant
17 apr 2024 om 21:15 Het was fantastisch heerlijk as ik ze een michelin ster kon geven gaf ik ze er 10
12 apr 2024 om 22:37 Zoals gewoonlijk weer heerlijk en mooi optijd bezorgd. Sommige dingen waren op, hiervoor werd een heel goed alternatief geboden.
10 apr 2024 om 19:43 Heerlijke flame gril bbq burger supermalse spareribs en mijn persoonlijke favoriet de gamba krokketjes ook nog zelfs 10 min te vroeg bezorgd alles bij mekaar zeker weer een volgende keer
8 apr 2024 om 19:44 was lekker en snel
5 apr 2024 om 19:37 Heerlijke zalm wraps weer gegeten zeker weer een volgende keer