BISTRO 29

BISTRO 29 Al onze producten worden vers en huisgemaakt bereid

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 989 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bistro 29. Meer weten? Ontdek meer

14 mei 2022 om 19:16 Super eten erg lekker, Heel goed warm en gezellige man aan de deur!
13 mei 2022 om 23:06 Heerlijk gegeten,goed op temperatuur en vlot bezorgd,ook rond 18.00 ! Sate en patatje stoofvlees lijkt duur voor 20 euro,maar het was zijn geld zeker waard ! Aanrader duzzzz
6 mei 2022 om 14:01 Bezorging geleverd op aangegeven tijd. Bij de bestelling had ik twee kleine verzoekjes buitenom het standaard gerecht, wat keurig was nagekomen ondanks dat het optioneel was. Eten zelf was warm, lekker, en goed gevuld. Deze restaurant houd ik erin!
4 mei 2022 om 0:25 Was iets later bezorgd dan was gemeld, maar oprechte excuses van de bezorger.. maar wat was het heerlijk dus het was het wachten waard!,
29 apr 2022 om 21:09 Laat en lauw
27 apr 2022 om 22:41 Heerlijk gegeten
27 apr 2022 om 19:08 Altijd zulke lekkere eten top bezorgers en super snel Mij favo restaurant
24 apr 2022 om 20:50 Helaas was het eten wat verlaat maar kreeg netjes een telefoontje dat het later werd. Alleen was het eten weer aan de koude kant dit was de 2e keer dus denk niet dat we hier nog eens bestellen.
24 apr 2022 om 20:49 Altijd lekker en op tijd
24 apr 2022 om 19:43 Netjes gebeld dat het iets langer duurde, maar het eten zelf maakte het ruimschoots goed! Porties waren groot zat en het eten was heerlijk, sinds tijden weer eten laten bezorgen dat echt lekker was !
14 apr 2022 om 11:29 Toppers.
13 apr 2022 om 21:13 Zeer lekker eten, wij hadden de varkenshaas met champignonsaus. Niet verwacht dat we zoveel zouden krijgen. Goede kwaliteit!!