BISTRO 29

BISTRO 29 Al onze producten worden vers en huisgemaakt bereid

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1050 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bistro 29. Meer weten? Ontdek meer

26 sep 2022 om 15:58 Had 1 broodje zalm, carpaccio en kip kerrie maar het leken wel broodjes gezond 4 stukjes kip paar schilfers zalm en carpaccio sloeg gewoon helemaal nergens op leken op meer brodjes gezond geen succes en niet nog een keer
22 sep 2022 om 9:12 Heerlijk, smakelijk en kwalitatieve gerechten. Dit werd met aandacht en liefde bereid, dat proefde je! Wij hebben genoten!!
20 sep 2022 om 22:03 Heerlijke saté, goed gebakken en lekkere champignon saus! Bezorging was ook mooi op de aangegeven tijd.
17 sep 2022 om 19:46 Eten is zoals altijd heerlijk!! Helaas was de salade afwezig, maar voordat we tijd hadden om bellen, werd ik zelf al gebeld: excuses, het wordt nabezorgd.. Netjes opgelost
16 sep 2022 om 23:16 Zoals eigenlijk altijd weer heerlijk gegeten. Spareribs en diverse soorten hamburgers.
16 sep 2022 om 21:36 Precies optijd bezorgt door een vriendelijke en gezellige bezorger. Het eten is genoeg om er morgdn gewoon nog een keer van te eten en werd heerlijk warm aan de deur bezorgd. De bezorger heeft de fooi zeker verdient! Top service en heerlijk eten.
8 sep 2022 om 8:49 Precies om kwart voor negen ging de bel. Daar stond de bezorger met een heerlijke maaltijd voor mij en mijn man! We hebben genoten en het was heerlijk heet geleverd. Wij bestellen voortaan vaker hier! De bezorger een fooitje gegeven!
1 sep 2022 om 12:16 Wat een heerlijke burrito's hebben ze hier! Ze vullen heel goed en hebben een super smaak sensatie. Het enige is dat de 3e burrito bij ons iets te lang onder de press heeft gezeten denk ik, want de bovenkant was ietsjes te donker en dus bitter.
1 sep 2022 om 7:13 Heerlijk gegeten en precies optijd bezorgt. Het eten was echt heerlijk warm aangekomen en we hebben zelfs nog over voor vandaag. De bezorging was ook top! Nette jongeman die heel beleeft overkwam. 5 sterren waard! Ik bestel hier zeker vaker!
25 aug 2022 om 20:06 Wederom hartstikke vers en genoten!
25 aug 2022 om 19:09 Hadden een grote bestelling voor 8 personen en alles was compleet, warm en goed van smaak. Zeker voor herhaling vatvaar.
23 aug 2022 om 18:42 Het eten was niet lekker, de frietjes waren koud en daardoor hard , de nacho’s waren slap en klef